ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!!!Ο ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!

loading...
Ανακοινώθηκε το προσχέδιο του Συντάγματος της Συρίας, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών για τη διευθέτηση του θέματος, στην πρωτεύουσα του Καζακστάν.
Το έγγραφο συνέταξαν Ρώσοι εμπειρογνώμονες και σε αυτό, τονίζεται ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των συνόρων μέσω δημοψηφίσματος, όπως διαβάσαμε στο southfront.org.
«Η συριακή Δημοκρατία είναι ένα ανεξάρτητο δημοκρατικό κυρίαρχο κράτος με βάση τις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την υπεροχή του δικαίου,της ισότητας, της κοινωνικής ενότητας, του σεβασμού των δικαιωμάτων και των ελευθεριών όλων των πολιτών, χωρίς καμία διαφοροποίηση. Τα ονόματα της Συριακής Δημοκρατίας και της Συρίας είναι ίσα», υπογραμμίζεται στο προσχέδιο.
«Κάθε απώλεια συριακού εδάφους δεν είναι αποδεκτή, η αλλαγή των κρατικών συνόρων επιτρέπεται μόνο μέσα από ένα γενικό δημοψήφισμα με τη συμμετοχή όλων των πολιτών και με βάση την επιθυμία του συριακού λαού», αναφέρεται στο έγγραφο και συμπληρώνεται: «Η αραβική γλώσσα είναι η επίσημη γλώσσα και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται θα καθορίζεται από τον νόμο. Οι κουρδικές πολιτιστικές οργανώσεις θα χρησιμοποιούν τόσο την αραβική όσο και την κουρδική γλώσσα».
Σε άλλο σημείου, επισημαίνεται: «Οι (Συριακές) ένοπλες δυνάμεις και υπόλοιπες ένοπλες μονάδες βρίσκονται υπό την εποπτεία της κοινωνίας και θα προστατεύουν τη Συρία και την εδαφική της ακεραιότητα. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μέσο για την καταπίεση του συριακού λαού και να παρεμβαίνουν στη σφαίρα των πολιτικών συμφερόντων».
                                                    πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου