Πανικός στην Εύβοια με χάρτη… : Ψάχνουν αμύθητο θησαυρό με τόνους χρυσού!

loading...
Αν ήταν στην Ελλάδα ο Όλιβερ Στόουν είναι σίγουρο πώς αυτη την ιστορία θα την έκανε ταινία. Κι αυτό διότι το αληθινό σενάριο… αυτό που γράφτηκε με βάση τα πραγματικά γεγονότα είναι εντυπωσιακό. Πρόκειται για μία υπόθεση χαμένου θησαυρού η οποία «βαστάει» από πολύ παλιά. Στόμα με στόμα διαδόθηκε από τον παππού στον πατέρα και κατόπιν στον εγγονό, η ιστορία ένος χάρτη με κάποια σημάδια τα οποία οδηγούσαν σε εναν από τους μεγαλύτερους μη ανευρεθέντες μέχρι σήμερα θησαυρούς της Ελλάδος.
Η ιστορία ξεκινάει πριν απο περίπου 5 χρόνια όπου λίγο πριν πεθάνει ο παππούς εκμυστηρεύτηκε το μυστικό με τον χάρτη και τα σημάδια στα εγγόνια του. Αρχικώς τα εγγόνια δεν δώσανε ιδιαίτερη σημασία καθότι το θεωρήσανε ως μύθο και ανοησίες. Πλην όμως όταν ετυχε να βρίσκονται στην περιοχή είδανε ότι τα σημάδια είναι αληθινά!! Το ενα σημάδι οδηγούσε στο άλλο και μετά από αρκετά σημάδια στο ακριβές σημείο όπως το περιέγραψε ο παππούς. Η έκπληξη, η χαρά αλλά και η ελπίδα μεγάλη!! Υπάρχει όμως ενα εμπόδιο. Το σημείο βρίσκεται σε χώρο ο οποίος αποτελεί ιδιοκτησία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιστιαίας, Χαλκίδος και Βορείων Σποράδων από την οποία έχουνε αιτηθεί τη συναίνεση προκειμένου να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία εκσκαφής με την έκδοση της άδειας από τον Δικηγόρο των 8 «κληρονόμων» του μυστικού τον κ. Στέλιο Σούρλα προκειμένου να έρθει στην επιφάνεια ο αμύθητος θησαυρός.
Θα δεχτεί ο Μητροπολίτης; Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα…
                              πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου