2.139 Θέσεις σε Δήμους, Κέντρα Κοινότητας, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Στρατό, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, Δικαστήρια

loading...
ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 404 προσλήψεις γραμματέων στα δικαστήρια
Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).
 Αιτήσεις για εισαγωγή στην Πυροσβεστική με κατατακτήριες (αιτ. μέχρι 1/3)
Εως την 1η Μαρτίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την προκήρυξη διαγωνισμού και την εισαγωγή πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με κατατακτήριες εξετάσεις.
Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 2Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/13-2-2017 και ΦΕΚ 8/15-2-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες).
Επαναπροκηρύχθηκαν οι 103 θέσεις ιατρικού και λοιπού υγειονομικού προσωπικού που θα καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας αλλά και στην ενίσχυση του συστήματος επιδημιολογικής επιτήρησης. Πρόκειται για τις άγονες θέσεις του προγράμματος PHILOS.
Έρχονται 1.000 προσλήψεις σε Στρατό, Αεροπορία και Ναυτικό
Ανοίγει ο δρόμος για προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά από υπογραφή του Πάνου Καμμένου, η οποία αναμένεται άμεσα να πάρει ΦΕΚ και να τρέξει η διαδικασία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 1.000 προσλήψεις, από τις οποίες οι 600 αφορούν τον Στρατό Ξηράς, οι 200 την Αεροπορία και 200 στο Ναυτικό.
Δείτε αναλυτικά στον παραπάνω σύνδεσμο.
ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 1Ε/2017 για 9 προσλήψεις στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (αιτ. έως 24-3-17)
Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Ε/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/15-02-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.
404 προσλήψεις σε 19 φορείς του δημοσίου
Δείτε αναλυτικά στο παραπάνω σύνδεσμο
Προκηρύξεις για προσλήψεις σε δήμους και φορείς
Δείτε αναλυτικά στο παραπάνω σύνδεσμο
22 προσλήψεις φυλάκων στο νοσοκομείο «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δυο (22) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», που εδρεύει στην Εξοχή, και Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» – Ψ.Ν.Θ. (Οργανική Μονάδα ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» με έδρα τη Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά.
17 προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος»
ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη του Νομού Θεσσαλονίκης.
Προσλήψεις για τρία χρόνια στο υπουργείο Οικονομικών
Το υπουργείο Οικονομικών καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση πέντε θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στη Μονάδα Οικονομικής Έρευνας και Ανάλυσης του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (Σ.Ο.Ε) με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών ετών.
Η προκήρυξη για την μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ
Δύο προκηρύξεις που αφορούν την διενέργεια στην Πολεμική Αεροπορία γραπτών εξετάσεων για τη μονιμοποίηση των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) (Ανδρών – Γυναικών), της Τέταρτης Σειράς Κατάταξης Έτους 2010 και την μετάταξη Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.) στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού εξέδωσε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσας.

10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης (αιτήσεις έως 6/3)
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Δομή παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΞ09Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ – ΕΚΤ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την υλοποίηση των Πράξεων «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θέρμης» και «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θέρμης»
8 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμαριάς
Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς ανακοινωνει την πρόσληψη ενός (1) ΤΕ Νοσηλευτών/τριών, έξι (6) ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και ενός (1) ΔΕ Οδηγού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών.
9 Θέσεις εργασίας στις Κοινωνικές Δομές στο δήμο Περιστερίου
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση του Υποέργου 1 «ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» (Ανακοίνωση 1/2017) , του Υποέργου 2 «ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ» (Ανακοίνωση 2/2017) και του Υποέργου 3 «ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ» (Ανακοίνωση 3/2017) της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Περιστερίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού
Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού προκηρύσσει: μία θέση Διοικητικού Διευθυντή του Ι.Υ.Π. (σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης διάρκειας 8 μηνών)
Θέση εργασίας στο Δήμο Φαρσάλων
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Φαρσάλων– ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ένα (1 ) άτομο για την υλοποίηση της πράξης « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του επιχειρησιακού προγράμματος«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ που εδρεύει στα Φάρσαλα για τη λειτουργία της δομής ΚΔΑΠ1 που στεγάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, Τέρμα Βόλου.
Θέση εργασίας στο Δήμο Βόλου
Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-∆.Ι.Ε.Κ.) ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-∆ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ “ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κ.∆.Η.Φ. Α.ΜΕ.Α. ΒΟΛΟΥ”», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ», στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – ∆ηµοτικό Ινστιτούτο Επαγγελµατικής Κατάρτισης ∆ήµου Βόλου (Κ.Ε.Κ.Π.Α.-∆.Ι.Ε.Κ.) που εδρεύει στο ∆ήµο Βόλου
29 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά είκοσι εννέα (29) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού, που εδρεύει στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού
Προσλήψεις στο κέντρο κοινότητας του Δήμου Ηλιούπολης
Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (9), στο Δήμο Ηλιούπολης, που εδρεύει στην Ηλιούπολη Ν. Αττικής.
3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κορυδαλλού
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορυδαλλού», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Δήμου Κορυδαλλού, που εδρεύει στον Κορυδαλλό Αττικής
2 προσλήψεις στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Η ομάδα Tηλεπισκόπησης του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – «ΔΗΜΗΤΡΑ» εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Διατήρηση Διαπίστευσης εργαστηρίων για την ανάδειξη της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου».
3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σάμου
Ο ∆ήµος Σάµου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόµων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Σάµου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Βόρειο Αιγαίο 2014- 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2α «Ανάπτυξη, αξιοποίηση και αύξηση της συµµετοχής του ανθρώπινου δυναµικού στην αγορά εργασίας, ενεργός ένταξη και κοινωνική ενσωµάτωση κοινωνικά και οικονοµικά ευπαθών οµάδων», στο ∆ήµο Σάµου που εδρεύει στη Σάµο.
2 θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας
Πρόσληψη επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού υψηλής εξειδίκευσης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των 4 αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για διάστημα έξι (6) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.
Θέση εργασίας στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΘΒΕ, έχοντας υπόψη του την ως άνω διάταξη, δημοσιεύει την παρακάτω Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης Διοικητικού – Οικονομικού Διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
9 θέσεις εργασίας στα Κέντρα Κοινότητας Δήμου Χαλκηδόνος
Η ∆ΙΑ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόµων για την υλοποίηση των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ∆ΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗ∆ΟΝΟΣ» και «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΕΛΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράµµατος της ∆ιαδηµοτικής Επιχείρησης ∆υτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στη Γέφυρα ∆ήµου Χαλκηδόνος
9 θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Ηρακλείου
Ανακοίνωση για την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του 4ου υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ Δ. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ» [Ε.Π. «Κρήτη 2014-2010»] που εκτελείται απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία μας στο πλαίσιο Μνημονίου Συνεργασίας με την Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου
ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τριών (43) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του ΓΝ Κομοτηνής, που εδρεύει στο Δήμο Κομοτηνής του Ν. Ροδόπης
Η ∆ΙΑ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΕΛΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράµµατος της ∆ιαδηµοτικής Επιχείρησης ∆υτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στη Γέφυρα ∆ήµου Χαλκηδόνος
14 θέσεις εργασίας στο στο Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας
ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΓΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τεσσάρων (14) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας- Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου που εδρεύει στο Αίγιο του Νομού Αχαΐας

4 προσλήψεις στο Δήμο Αλεξάνδρειας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση των υποέργων «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Κοινωνικό Φαρμακείο» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Αλεξάνδρειας»
5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κ. Νευροκοπίου
Ο Δήμος Κ. Νευροκοπίου ύστερα από την υπ’ αριθ. 54/2017 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του κατά τον Φεβρουάριο μήνα 2017
2 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Σάμου
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου»
9 θέσεις εργασίας στο Δήμο Λέσβου
Το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣΒΟΥ», στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ», που εδρεύει στη Μυτιλήνη
3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κόνιτσας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κόνιτσας που εδρεύει στην Κόνιτσα
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ορεστιάδας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας – Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο.», που εδρεύει στην Ορεστιάδα Ν. Έβρου

11 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αλοννήσου
Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού ένδεκα ( 11 ) ατόμων για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προήλθαν από την σφοδρή συνεχή χιονόπτωση και παγετό που έπληξε τον δήμο Αλοννήσου
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πύργου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πύργου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», στο Δήμο Πύργου που εδρεύει στον Πύργο Ν. Ηλείας

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων
Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης » Εφαρμογή Υβριδικής Τεχνολογίας στο Αυτοκίνητο» ( 2 τμήματα για 33 άτομα στο Νομό Άρτας & 1 τμήμα για 27 άτομα στο Νομό Πρεβέζης)

Θέση εργασίας στο Δήμο Πλατανιά
Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Δήμου Πλατανιά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση Γενικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) μεγάλης διάρκειας – περιόδου 2016-2017, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Διαδικασία πρόσληψης επικουρικού προσωπικού στην 3 ΥΠΕ
Απεστάλησαν στην 3η ΥΠΕ απο το ΑΣΕΠ, οι αναμορφωμένοι πίνακες κατάταξης κατά χρόνο ανεργίας των υποψηφίων, για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, στους ακόλουθους κλάδους/ειδικότητες

Θέση εργασίας στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης
Για την σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού διαρκείας δώδεκα (12) μηνών προκειμένου το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης να προσλάβει ένα (1) Λογοθεραπευτή με σύμβαση μίσθωσης έργου, για το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης-Πόμπιας.
Θέση εργασίας στη Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ προκηρύσσει την πλήρωση της θέσης Προϊσταμένου του Τμήματος Ελέγχου της Διεύθυνσης Συντονισμού και Ελέγχου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (εφεξής «η Αρχή») με θητεία τριών ετών

49 προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα εννέα (49) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων των Παραρτημάτων του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» που εδρεύουν ανά την Περιφέρεια Κρήτης
8 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καισαριανής
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων, για την υλοποίηση των Υποέργων: α) «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καισαριανής» – Υποέργο 1, β) «Παροχή Συσσιτίου Δήμου Καισαριανής» – Υποέργο 2 και γ) «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Καισαριανής» – Υποέργο 3, της Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Καισαριανής», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014 – 2020, ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» στο Δήμο Καισαριανής, που εδρεύει στην Καισαριανή Ν. Αττικής
9 προσλήψεις για 3 χρόνια στον Δήμο Καλαμαριάς για το Κέντρο Κοινότητας
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννιά (9) ατόμων για την υλοποίηση των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» και «ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, που εδρεύει στην Καλαμαριάς

9 θέσεις εργασίας στην Ύδρα
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ύδρας, που εδρεύει στην Ύδρα του Ν. Αττικής
20 θέσεις εργασίας στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αττική
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ. Ν. Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», που εδρεύει στη Μαγούλα του Νομού Αττικής
5 Εξωτερικοί Συνεργάτες στο ΤΕΙ Ανατ. Μακεδονίας Θράκης
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα «Προηγµένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπολογιστών (Advanced Technologies in Informatics and Computers)» του Τµήµατος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ ΑΜΘ, ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, πέντε (5) θέσεων Εξωτερικών Επιστηµονικών Συνεργατών για το ακαδηµαϊκό έτος 2016-17
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καστοριάς
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καστοριάς» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ (ΕΚΤ)», στον Δήμο Καστοριάς που εδρεύει στην Καστοριά Ν. Καστοριάς
Θέση εργασίας στο Δήμο Μακρακώμης
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ανακοινωνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) μήνες
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Κέρκυρας
5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Θήρας
Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για το «Κοινωνικό Φαρμακείο» (2 άτομα) και το Κέντρο Κοινότητας» (3 άτομα) των εξής ειδικοτήτων
3 θέσεις εργασίας στο Παπάγου – Χολαργού
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου – Χολαργού » στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ (09) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, που εδρεύει στον Χολαργό Ν. Αττικής

3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ρεθύμνης
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», που εδρεύει στο Δήμο Ρεθύμνης του Ν. Ρεθύμνης.
                                      πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου