Αιτήσεις για 404 μονίμους στο υπουργείο Δικαιοσύνης

loading...


Στις 10 Φεβρουαρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην προκήρυξη με αριθμό 1Κ/2017 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 404 τακτικών θέσεων σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο διαγωνισμός δημοσιεύθηκε ήδη από το Εθνικό Τυπογραφείο με αριθμό ΦΕΚ 1/23.01.2017, τεύχος ΑΣΕΠ, με καταληκτική προθεσμία την 24η Φεβρουαρίου. Ωστόσο, κύκλοι του ΑΣΕΠ θεωρούν πιθανή την παράταση της προθεσμίας, όπως εξάλλου συνέβη και για τις προκηρύξεις 5Κ, 6Κ και 7Κ/2016, λόγω της μαζικής ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόνο την Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου, σημειώθηκαν 280.000 συνολικά κλήσεις -ποσοστό σχεδόν πέντε φορές μεγαλύτερο από το υψηλότερο σημείο αναζητήσεων στην ιστοσελίδα της Αρχής για ολόκληρο το 2016.

Αναφορικά με την πρώτη προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης, τις θέσεις θα καταλάβουν αποκλειστικά Γραμματείς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν Πρωτοδικεία, Εφετεία, Ειρηνοδικεία, Εισαγγελίες και τον Άρειο Πάγο. Η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στην Αθήνα, στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, ενώ σημαντικός αριθμός θέσεων κατανέμεται σε δικαστικές υπηρεσίες της Αχαΐας, της Μεσσηνίας, της Ρόδου, του Ηρακλείου Κρήτης και της Αιτωλοακαρνανίας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που προσφέρει το Παράρτημα ΣΤ΄ της προκήρυξης. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται έως την 1η Μαρτίου 2017, ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα. Στο μεταξύ, άμεσα αναμένεται να γνωστοποιηθεί το διάστημα υποβολής αιτήσεων και για την 2Κ/2017 προκήρυξη για 135 θέσεις πτυχιούχων Πληροφορικής στο υπουργείο Δικαιοσύνης, η οποία έως τη στιγμή που γραφόταν το παρόν δημοσίευμα δεν είχε ανακοινωθεί.
                            πηγη

loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου