Προκήρυξη ΑΣΕΠ για δικαστικούς υπαλλήλους: Διεύρυνση των υποψηφίων

loading...


Κοντονής: Ζήτησε από το ΑΣΕΠ την διεύρυνση των υποψηφίων του διαγωνισμού πρόσληψης δικαστικών υπαλλήλων

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, εισηγήθηκε στο ΑΣΕΠ την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 1Κ/2017 προκήρυξής του (ΑΣΕΠ) η οποία αφορά στην πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων, προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα πρόσωπα που έχουν τα τυπικά προσόντα και τους τίτλους σπουδών.
Η εν λόγω πρωτοβουλία του κ. Κοντονή, όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε μετά από διαμαρτυρίες πολιτών που είχαν μεν Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση (κατηγορία ΠΕ), αλλά η προκήρυξη του διαγωνισμού απέκλειε ορισμένα πτυχία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, με τον τρόπο αυτό διευρύνεται η δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό για την πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων, ενώ δεν αποκλείεται κανένα πτυχίο της κατηγορίας ΠΕ και παράλληλα τηρείται η αρχή των «ίσων ευκαιριών» για όλους τους πολίτες που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής στον εν λόγω διαγωνισμό. 

                                       πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου