Ετοιμάζονται προσλήψεις τακτικού προσωπικού ΟΤΑ-Έγγραφο του ΥΠΕΣ

loading...


Ενημερωτικό σημείωμα με οδηγίες για την περίπτωση εσφαλμένης συμπλήρωσης του Πίνακα 2 της υπ ́αριθμ. 25/40703/16.12.2016 Εγκυκλίου, αναφορικά με τον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ αυτών, εξέδωσε το ΥΠΕΣ.
Στο σημείωμα αναφέρεται: “Κατόπιν επικοινωνίας με πολλούς φορείς της Χώρας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στα αναφερόμενα της υπ ́αριθμ. 25/40703/16.12.2016 Εγκυκλίου μας (ΑΔΑ: 62ΑΛ465ΦΘΕ-Φ21), υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχει συμπληρωθεί σωστά ο Πίνακας (2) «ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ».
Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνουμε τα εξής: Για κάθε αιτούμενη θέση θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί μια γραμμή του πίνακα, για την οποία ο φορέας θα πρέπει να έχει θέσει διαφορετική σειρά προτεραιότητας και η οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση να εισηγηθεί, θετικά ή αρνητικά επί αυτής, κατόπιν εξέτασης του πλήρους φακέλου του αιτήματος (βλ. σελ.2, 5 και 6 της Εγκυκλίου). Επομένως εξυπακούεται ότι, για ταυτόσημους κλάδους,
ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας και εργασιακής σχέσης, στις στήλες του Πίνακα 2 με αριθμό 9 και 10 (αριθμός οργανικών / καλυμμένων θέσεων), θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί ακριβώς τα ίδια δεδομένα.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε, εάν κατά τον έλεγχο των φακέλων των αιτημάτων (π.χ. από την απόφαση του δημοτικού/διοικητικού συμβουλίου ή από το συνημμένο στ.2 δικαιολογητικό), διαπιστώσετε λανθασμένη συμπλήρωση του πίνακα, να ενημερώσετε σχετικά το φορέα, υποδεικνύοντας του να προβεί στις κάτωθι ενέργειες:

  • Διόρθωση του πίνακα και άμεση, εκ νέου ανάρτηση αυτού, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου που αφορά θέματα προσωπικού Τ.Α
  • Εκ νέου εκτύπωση και επαναδιαβίβαση, τόσο στο Υπουρ γείο Εσωτερικών, όσο και στην οικεία Αποκεντρωμέν η Διοίκηση, του αποδεικτικού επιτυχούς ανάρτησης του σωστού, πλέον, αρχείου του Πίνακα 2 στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο, με συνημμένη εκτύπωση του Πίνακα για την οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Στο διαβιβαστικό έγγραφο θα πρέπει να αν αφέρεται ότι πρόκειται για ορθή επανάληψη και να αναγράφεται στο πεδίο «Σχετικά», ο αριθμός πρωτοκόλλου του εγγράφου διαβίβασης του προηγούμενου αποδεικτικό.
  • ΕΓΓΡΑΦΟ
  •                                           πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου