ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Ε Ι Σ! Ποιοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ Πρώτοι !! Το ΕΡΓΟ Συνεχίζεται… Πως και Ποιος θα το Διακόψει… !!!

loading...
«ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ»

«ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»

Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕ …
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΧΙΔΝΕΣ, ΦΙΔΙΑ …
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΒΔΕΛΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ !!!

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΩΝ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ …
ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ 16 ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ …
ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ …
Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ …
ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΕΙΙΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ 16 ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ …
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΥΛΙΘΕΙ Η ΛΙΘΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΔΑΡΙΟ …
ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ …
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΓΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΛΥΚΩΝ» ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ …
ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ …
ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ …
ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ …
ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ) ΘΕΛΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΙΩΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ …
ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΗΓΕΤΕΣ Η ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΙΕΡΕΙΣ Η ΛΑΙΚΟΙ …
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ …
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ …
ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΗΧΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ:
«ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ»
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΑΓΙΑ) ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΕΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΕΥΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
«ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΙΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝΤΕΣ», ΑΝΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ …
ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΛΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΚΟΥΜΠΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΘΑ ΓΕΥΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΙΣΤΟ …
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ «ΜΑΓΙΑΣ» ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ …
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ !!!

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ΜΕΤΕΒΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΕΣ (ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΑΥΡΩΘΕΙ) ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟΝ ΝΟΜΟ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ» ΛΑΟ ΤΟΥ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ. ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ( ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΗ 19).

2.ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

3.ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

4.ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΦΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ( ΜΑΤΘ.Η,6).

5.ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΜΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. «Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ».

6.ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΘΑΝΑΤΗ. ΟΙ ΣΑΔΔΟΥΚΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ (ΙΩΑΝ.Ζ,35). ΟΙ ΕΣΣΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΣΗΠΠΟΣ .

7.Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ.

8.Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ . ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΔ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

9.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ. ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ, ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕ .

10.O IΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ «ΘΕΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΕΩΡΑΚΕ ΠΩΠΟΤΕ» (ΙΩΑΝ.Α,18). ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΟΥΤΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ, ΟΥΤΕ Ο ΙΑΚΩΒ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ . ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ (ΠΛΑΤΩΝ).

11.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ . ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΣΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ «ΚΑΘΑΡΕΣ» ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ.

12.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΣ, ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,. (ΜΑΤΘ.ΚΑ,31-32). Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ .

13.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ («ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ»), ΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ.

14.Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ «ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ». Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΙ ΣΤΗ ΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ .

15.ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΣΤΟΝ ΜΩΣΑΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ, ΛΕΕΙ (ΔΗΛ.ΣΕ ) ΚΑΙ ΟΧΙ (ΔΗΛ.ΣΕ ΕΜΑΣ) ( ΙΩΑΝ.ΣΤ 32,36,58-Ζ 19,22-Η 17,32,41,46,47-Ι 1,27,ΜΑΤΘ.Ε 20).

16.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ» ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΔ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΞΟΔΟΣ 19,6-6)ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 28.1)ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΟΤΙ (ΜΑΤΘ.ΚΑ 43).

17.ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΕΕΙ (ΙΩΑΝ.Η 42-44). (ΕΝΝΟΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ).

18.ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΩΣΑΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.

19.ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ (ΜΑΤΘ.ΚΒ 44, ΛΟΥΚ.Κ 41-46,ΙΩΑΝ.Η 14,19).

20.Ο ΑΖΥΜΟΣ ΑΡΤΟΣ, ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΧΟΡΤΑ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

21.ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕ ΤΟ «ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ» ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΗΛΩΣΗ (ΙΩΑΝ.ΣΤ 47-51). ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΔ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΟΦΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΤΑΖΥΜΟΝ ΑΡΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ. (ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α,ΠΛΑΤΩΝ Γ 404,Ε 405) ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΖΥΜΟΣ ΑΡΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

22.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΨΕΥΔΗ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ. (ΙΩΑΝ.ΣΤ32-67,Ζ28-29,Η14,19).

23.ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ. «ΟΥΚ ΟΙΔΑΤΕ (ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) ΠΟΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΣΤΕ ΥΜΕΙΣ. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΥΚ ΗΛΘΕΝ ΨΥΧΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΩΛΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΩΣΑΙ»(ΛΟΥΚ.Θ 54-56).

24.OI ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΙΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ Ή ΦΙΛΙΣΤΑΙΟ. (ΙΩΑΝ.Ζ19-35,41-43,52,Η 48-ΙΟΡΔΑΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (ΑΠΟΚΡΥΦΟ) ΛΘ 8-11 ΚΑΙ 29π2).

25.Η ΣΑΜΑΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

26.ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙ (ΜΑΤΘ.ΚΓ 7)

27.ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΔΑΙΟΣ !!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ . ΑΥΤΟ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.

ΤΟ 1974 Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.ΠΡΟΚΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΩΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΕΩΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, (ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ;).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ. «…ΜΟΝΗ ΓΑΡ Η ΕΛΛΑΣ ΑΨΕΥΔΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ, ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ, ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ. ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΛΕΓΩ ΥΜΙΝ, ΕΑΝ ΜΗ Ο ΚΟΚΚΟΣ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥ ΠΕΣΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΠΟΘΑΝΗ, ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕΝΕΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΘΑΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΡΠΟΝ ΦΕΡΕΙ». (ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΙΩΑΝΝΟΥ 12,20 ΠΡΟ Α’ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ).
                                           πηγη
loading...
Share on Google Plus

About george makis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου